Tidigare kunder

PUBLIKRESPONS:
_____________________________________________________________________

Lena på taket / Fyrishov:

Stort tack för dina klockrena framträdanden i Fyrishov. Vi har fått enormt mkt positiv feedback angående dig och hela arrangemanget i övrigt. Du var hysteriskt rolig, och vi anlitar dig gärna igen! MVH Erik, Lena på Taket

 

 

Norra Brunn på Casino Cosmopol i Sundsvall

Vilken kväll jag hade med en kär vän igår. Du var fantastisk! Otroligt roligt material (min absoluta favorit var mannen som hade skrivit lappen i tvättstugan :) Jag njöt och skrattade! Tack! Ha det jättegott och hoppas jag får se dig något mer i en snar framtid :) //Victor Henriksson

______________________________________________________________________

STREET COMEDY

Måste bara få tacka för att du förgyllde min kväll. Du var helt underbart rolig och tårarna sprutade, vilket är en bedrift. Du var klart bäst och roligast på hela kvällen! Så nu får du stå ut med att jag kommer bli din stalker som kommer sitta bänkad på första raden på alla dina föreställningar! =)
Kram från ett nyblivet fan! Susanne

Systerobror Comedy

Igår var jag på SysterOBror och hamnade bland en publik på 450-500 hängivna standup älskare, de som inte var det innan blev det. Schyffert var där också och var ännu bättre (aldrig sett han så bra). Jag säger bara Marcus Palm, vilken utveckling, vilket material och vilken publikkontakt. Han fick hela stället i gungning. Respekt Motherfucker!
/Özz Nujen

 

Klubbscenen KTH 7/5-2007…

Hej Marcus!
Jag har inte skrattat så mycket som igår på sjukt länge. Inte ens när Björn Gustafsson uppträdde (det var senast jag var där). Men då var ju inte du där, så stämningen var inte riktigt på topp. Wahlbeck glänste och du var lika peppande och uppiggande som vanligt. Mina arbetskamrater var helt saliga efter allt skrattande. Så nu kan vi välkomna våren och sommaren med ett leende på läpparna.
TACK! / Malin, en stadig stamgäst

______________________________________________________________________

MACK, Malmö

Igår var det säsongspremiär på MACK. Alltid kul när det drar igång igen och La Couronne är ett väldigt, väldigt trevligt ställe. Premiärkomiker var Özz Nujen och Marcus Palm och båda gjorde fantastiska framträdanden. Jag borde lära mig någon gång, men jag blir så gott som alltid imponerad av Palms förmåga att gestalta på scen. Oavsett om det rör sig om finska kranbåtsförare eller att bli upptäckt i sexakten av flickvännens mamma så sitter kroppsspråk, ansiktsuttryck, gestik – ALLT – som en smäck. Snyggt jobbat!  Hälsar M Andersson

______________________________________________________________________

GASQUE-Arrangemanget Sthlm

Än en gång: STORT TACK för att vi fick garva massor på vår gasque! det var väldigt uppskattat och det är många som har pratat om din underhålning efteråt och sagt att den var grymt bra!!!
Ha det bäst!  Gasque-arrangörerna: Therese, Peter och Per & alla gästerna!

 

Gig för 700 soldater på kaserngården i Enköping.

Vi alla var väldigt nöjda med Marcus, han respekterade gränser, jag som förtroendevald satte upp angående värdegrund inom försvaret, och gjorde ett kanonroligt genomförande. Vi vill gärna att ni för fram våra tack till honom och berättar att Ledningsregementet var mycket nöjda med honom.
Tack för en kanonservice / Joakim Enerstrand

 

Bornholm, Danmark.

Hej Marcus,
Tack för ditt enorma framträdande, alla är mer än super nöjda. Rondellhistorien har verkligen etsat sig fast på allas näthinna och historien försöker återberättas.. dock utan lyckat resultat. Hoppas att din flygresa hemåt flöt på som den skulle och att inga större förseningar/missöden uppstod.
/Ann-sofie Andersson Kesti – ausystems.se

 

Kårpuben, Halmstad.

Vi tog in Marcus som vårt dragplåster och premiärartist på vår nystartade stand up klubb. Med facit i hand bidrog han fullständigt till beslutet att vi ska fortsätta med dessa kvällar. Och då kommer vi självklart anlita Marcus igen, dels för hans underhållande show men just i kombinationen med hans personliga stil. En improvisatör av rang! Med charm och lätthet fick han med alla i publiken in i showen. Han fyllde atmosfären med familjär känsla och full av skratt. Nåt vi aldrig sett förut var att publiken efter 45 min show fortsatte ropade tillbaka honom 3 gånger och 45 minuters showen sträckte sig till en makalös skrattfest på hela två timmar. Jag kan varmt rekommendera denna lysande komiker!

/Jimmy From – Arrangör, Kårpuben
______________________________________________________________________

Marcus deltog som vår nyanställda Community Manager på julfesten. Mycket trovärdigt spelande han nyanställd med bakgrund i HM under hela julbordet…..och uppvisade ett alltmer avvikande beteende tills det var uppenbart för alla att något var allvarligt på tok. Därefter följde en 45 min standupshow av hög klass. Suveränt bra av Marcus som nyanställd – och en perfekt standup- underhållning på firmafesten!