Referenser


Här följer några saxade kommentarer från tidigare brudpar, arrangörer och publik:

[box]Bröllopsparet Emma och Robert skickade en hälsning efter deras bröllopsfest:

Vi kan varmt rekommendera Bröllopskomikern Marcus Palm på ert bröllop! Han var verkligen pricken över i:et på vår bröllopsmiddag, vi & alla våra gäster var så nöjda & skrattade så vi vred oss, värt varenda krona!

Med vänlig hälsning, Emma & Robert [/box]

[box]Bröllopsgästen Pierre Ekendahl mailade en hälsning:

Jag fick äran att se bröllopskomikern på ett bröllop i Heby. Var så sjukt roligt, och hoppas verkligen att jag får se honom igen. Jag kommer tipsa alla som skall gifta sig eller ha fest att ta in dig Marcus. Från lite stelt och formellt till att alla blev super öppna och glada. Tack för ett minne för livet.  Pierre Ekendahl [/box]

[box]Bruden Åsa Erhnholm skickade ett tackkort efter bröllopsfesten:

Som vanligt ramlar jag nästan av stolen när det är dags för Stand Up med bästa bröllopskomikern Marcus Palm. Det var stört skönt att sitta mellan min far och Viktor och skratta tillsammans… Det är viktigt med humor. Tänka på det.. [/box]

[box]Brudparet Michael & Ellinor:

Vi planerade länge inför vår bröllopsfest och vad för underhållning som passade bäst. När vi sen fick tipset om Marcus Palm, att han hade en specialskriven stand up comedy show som bröllopskomiker, så kändes det som ett mycket roligt inslag till vår fina kväll. Vi skrattade så tårarna rann och Marcus lät sig inte hejdas av att det var såväl unga som gamla i rummet. Han improviserade som en kung och anpassade sitt material så att alla satt o kippade efter luft. Rekommenderas varmt![/box]
[box]Från Moa och Stefan:


[/box]
[box]

Nedan ser vi bröllopskomikern underhålla i frack på f.d hovjournalisten Catarina Hurtigs bröllop:

[/box]
[box]Skådespelare i grunden.

Bröllopskomikern Marcus är i grunden skådespelare och medverkat i ett flertal humorserier på TV som tex, Robins Talkshow, Stockholm live, Mäklarna, SNN News m fl. Så här skriver aftonbladet när Marcus debuterade på filmduken i sin komiska roll.

…Thrillern Det okända är på alla sätt bättre än den amerikanska succéfilmen. Mer humor. Särskilt Marcus Palm, som gängets spjuver, prickar träffsäkert in alla roliga repliker.” /Jan-Olov Andersson, Aftonbladet”

de okända france-1[/box]

Övriga citat kring Palm ståuppshower

[box]Fyrishov

Stort tack för dina klockrena framträdanden i Fyrishov. Vi har fått enormt mkt positiv feedback angående dig och hela arrangemanget i övrigt. Du var hysteriskt rolig, och vi anlitar dig gärna igen!

MVH Erik, Lena på Taket[/box]

[box]Street Comedy

Måste bara få tacka för att du förgyllde min kväll. Du var helt underbart rolig och tårarna sprutade, vilket är en bedrift. Du var klart bäst och roligast på hela kvällen! Så nu får du stå ut med att jag kommer bli din stalker som kommer sitta bänkad på första raden på alla dina föreställningar!

Kram från ett nyblivet fan
Susanne[/box]

[box]Systerobror

Igår var jag på SysterOBror och hamnade bland en publik på 450-500 hängivna standup älskare, de som inte var det innan blev det. Schyffert var där också och var ännu bättre (aldrig sett han så bra). Jag säger bara Marcus Palm, vilken utveckling, vilket material och vilken publikkontakt. Han fick hela stället i gungning. Respekt Motherfucker!

/Özz Nujen
[/box]

[box]Systerobror

Jag har inte skrattat så mycket på sjukt länge. Inte ens när Björn Gustafsson uppträdde (det var senast jag var där). Men då var ju inte du där, så stämningen var inte riktigt på topp. Wahlbeck glänste och du var lika peppande och uppiggande som vanligt. Mina arbetskamrater var helt saliga efter allt skrattande. Så nu kan vi välkomna våren och sommaren med ett leende på läpparna.
TACK!

Malin, en stadig stamgäst[/box]

[box]Hej Marcus!

Än en gång: STORT TACK för att vi fick garva massor på vår fest! det var väldigt uppskattat och det är många som har pratat om din underhålning efteråt och sagt att den var grymt bra!!! Ha det bäst!

Arrangörerna: Therese, Peter och Per & alla gästerna![/box]

[box]Bornholm, Danmark

Tack för ditt enorma framträdande, alla är mer än super nöjda. Rondellhistorien har verkligen etsat sig fast på allas näthinna och historien försöker återberättas.. dock utan lyckat resultat. Hoppas att din flygresa hemåt flöt på som den skulle och att inga större förseningar/missöden uppstod.

/Ann-sofie Andersson Kesti[/box]

[box]Kårpuben, Halmstad.

Vi tog in Marcus Palm som vårt dragplåster och premiärartist på vår nystartade stand up klubb. Med facit i hand bidrog han fullständigt till beslutet att vi ska fortsätta med dessa kvällar. Och då kommer vi självklart anlita Marcus igen, dels för hans underhållande show men just i kombinationen med hans personliga stil. En improvisatör av rang! Med charm och lätthet fick han med alla i publiken in i showen. Han fyllde atmosfären med familjär känsla och full av skratt. Nåt vi aldrig sett förut var att publiken efter 45 min show fortsatte ropade tillbaka honom 3 gånger och 45 minuters showen sträckte sig till en makalös skrattfest på hela två timmar. Jag kan varmt rekommendera denna lysande komiker!

/Jimmy From – Arrangör, Kårpuben[/box]

Lämna ett svar