VIGSEL


En annan väldigt rolig överraskning man kan ordna, är att man i samband med showen, kan boka in mig som ”vigselförrättare”, att utföra brudparets vigselceremoni. Detta enbart i samband med att brudpar t ex. har vigt sig borgerligt för att senare, inför alla sina vänner, på själva bröllopsfesten, ”vigas” av bröllopskomikern som i hemlighet agerar ordinarie vigselförrättare med underhållande vackra ord i kärlekens tecken.

Denna typ av vigsel riktar sig mer mot kärlek, glädje och skratt än den ordinarie väldigt vackra men kanske lite gravallvarliga vigseln man normalt upplever. Vigselns fokus är såklart att göra den trovärdig och vacker med väl valda ord. Den kan absolut komma att locka till skratt här och där..

Senare under bröllopsfesten får man såklart sig serverat bröllopskomikerns unika personliga bröllopsshow där brudparet är i fokus! Maila på Email dold: JavaScript krävs för mer specifik info.

Vill avslutningsvis bjuda på mitt fiffiga frieri till min fru Liani som skedde @magicbar i Stockholm den 23 mars 2013… Om hon blev förbluffad och överraskad? ja det kan jag säga direkt att hon blev.. Kolla in videon här nedan.